Edellä kirjoitettu huomioiden voisi luulla, että koti-isänä mielikuvitus lentää ja perhelle olisi joka päivä tarjolla jotain uutta ja ihmeellistä. Jostain syystä niin ei ole. Lähes kaikki viiden viikon aikana loihtimani annokset ovat olleet arkisia, tylsiä ja tavanomaisia. Suurimmaksi osaksi sellaista, mitä olen ennenkin tehnyt.
Tänään, kun pohdin päivän blogi-aihetta, niin päädyin kirjoittamaan ruuasta. Oivalsin samalla, että onnistunut ruokainnovaatio vaatii taustalleen intohimoa ja asennetta. Se on vähän kuin töissäkin - tylsänä päivän syntyy tylsiä juttuja tai vaihtoehtoisesti ei yhtään mitään. Luovuus vaatii intohimoa eikä tylsyys ruoki sitä.
Tätä kirjoittaessa on ollut helppo päättää, että tähän asiaan on saatava muutos. Vaikka aion edelleen nauttia tylsyydestä, niin etsin ja löydän keinon innostua ruuasta. Raportoin 2-3 viikon kuluttua, miten kävi. Kuva on tällä kertaa kanttarellien kuivaamisesta, joka oikeastaan kertoo kaiken oleellisen viiden viikon saavutuksista.
Onkos noita innovaatioita tarttunut ikinä sähköiseen muotoon. Ruoka-ohjeet kiinnostaa aina.
ReplyDelete